Новини
Погода

Погода на 5 жовтня: на Хмельниччину йде бабине літо

Як і обіцяли синоптики, від завтра на Хмельниччину повернеться тепло, принаймні, повітря має бути теплішим, ніж у попередні дні. Суттєвих опадів не передбачається, повітря прогріється подекуди до 17-18 градусів.

Також у синоптиків зробили загальний прогноз на жовтень. За даними Українського гідрометеорологічного центру середня  температура повітря на Хмельниччині за  жовтень місяць очікується 7,3° тепла, що на 1,0°  нижче за норму (норма   8,3 º тепла). Кількість опадів очікується 38 мм, що близько до  норми  (норма 43 мм).

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 5 жовтня, в області буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 3-8° тепла, вдень 12-17° тепла.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +8, вдень +14, ввечері +10.

Ранок у Кам’янці-Подільському буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +9, вдень +14, ввечері +12.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці +8, вдень +13, увечері +11.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook