Новини
Інфраструктура

Хмельницьких комунальників навчають алгоритму дій у разі перебоїв з електропостачанням

На випадок надзвичайної ситуації в місті комунальне підприємство  “Хмельницьктеплокомуненерго” придбало дизельний генератор потужністю 130 кВт. Коштує він понад 600 тисяч гривень. У разі відключення електроенергії він зможе повністю забезпечити роботу однієї котельні середньої потужності. Днями комунальників підприємства-теплопостачальника навчали, як працювати з генератором в режимі НС.

Зараз електрики підключають генератор, проводиться інструктаж, що робити, як будемо запускати генератор, відключаємо електроенергію, випробовуємо гідравлічну схему газової котельні, твердопаливної котельні, – розповів головний електрик МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» Ігор Цвєтус.

Потужності дизельного генератора достатньо, аби у випадку аварійного відключення електропостачання повністю забезпечити роботу однієї котельні середньої потужності.

Дизельний генератор може працювати безперервно протягом кількох днів в автономному режимі. Пального на підприємстві для цього достатньо.

Також МК «Хмельницьктеплокомуненерго» має пересувний дизельний генератор потужністю 30 кВт. У планах – придбати ще кілька.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook