Новини
Суспільство

Хмельниччина отримала ще 20 тонн гуманітарного вантажу зі США

20–тонний вантаж гуманітарної допомоги, доставленої до штабу Хмельницької обласної ради, став першим результатом реалізації партнерських домовленостей про співпрацю між Віолетою Лабазюк та представниками американської благодійної організації August Mission.

Здебільшого це засоби гігієни, медичні препарати легкого вживання, деякі медичні засоби, дорослий та дитячий одяг, – розповідає керівниця благодійної організації «August Mission. Ukraine» вікторія Тарасюк.

Необхідність підтримувати український народ відчуває кожен житель Америки, каже волонтер організації Метт Годдарт:

Ми прибули в Україну з гуманітарним вантажем для того, щоб допомогти вам, як це робить весь світ. Ми бачимо, що ви дуже виснажені, і Сполучені Штати хочуть і будуть допомагати вам. Особливо ми  хочемо підтримати населення, аби народ знав, що вони не самі у цій страшній боротьбі. Тож я і мій друг доставили зібраний вантаж і сподіваємося, що це допоможе народу України.

Бажання американських друзів допомагати дуже цінують в області, адже разом легше боротися зі злом.

Майже 20 тонн гуманітарного вантажу є результатом співпраці голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк з представниками благодійної організації August Mission за підсумками нещодавньої робочої поїздки до Сполучених Штатів Америки, штат Юта.

Сьогодні прийшла необхідна гуманітарна провізія у вигляді багатофункціональних ліжок для наших закладів охорони здоров’я, для закладів соціального спрямування, велика кількість засобів особистої гігієни, м’якого інвентарю та медикаментів та необхідного медичного обладнання, – розповіла голова обласної ради.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook