Новини
Дозвілля

Проєкт «Татоhub» презентували у Хмельницькому (ФОТО)

Офіційно презентували новий проєкт Татоhub у Хмельницькому на фестивалі. Захід влаштували у сквері імені Шевченка. Для гостей підготували декілька локацій з різноманітними активностями: стрільба з лука, майстер-класи з малювання, аквагрим та спортивні локації. На відкриття Татоhub’у прийшли як хмельничани, так і вимушені переселенці.

Проєкт націлений на покращення стосунків у родині та між батьками і дітьми, розповідає його координаторка Юлія Борисова.

Ми за рівність в сім’ї, за те, щоб сім’я була повноцінною і міцною. Як ми це робимо – ми проводимо багато заходів на кшталт фестивалю, де є багато різних локацій, на яких можна себе випробувати. До нас приходять батьки – ми їм допомагаємо, особливо в цей час, трохи розвантажитися від новин, подій, які на нас звалилися.

У Хмельницькому організатори планують влаштовувати різні заходи для всіх охочих – від спортивних змагань до психологічних консультацій та тренінгів.

В Хмельницькому ми вже працюємо три місяці. У нас був такий старт, а сьогодні у нас офіційне відкриття. Далі наш буде працювати на базі обласного художнього музею, – розповідає керівник проєкту Татоhub  Ярослав Бойко.

Взяти участь у заходах від Татоhub. Хмельницький можуть усі охочі. Необхідна інформація доступна на Інстаграм та Фейсбук сторінках проєкту.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook