Новини
Суспільство

На Хмельниччину прибули багатодітні сім’ї з Харківщини (ВІДЕО)

Сьогодні на Хмельниччині з робочим візитом перебуває Ірина Верещук, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Програма візиту посадовиці досить насичена, та одна з головних місій, яку вона виконала, – супровід багатодітних сімей Харківщини, які рятуються від щоденних ворожих обстрілів.

Хмельниччина готується прийняти та розмістити ще 75 тисяч переселенців. Про це йшлося на засіданні новоствореної робочої групи з питань сприяння забезпеченню прав та свобод ВПО, яка днями відбулася у Хмельницькій ОВА. Наразі в області працюють над тим, аби підготувати щонайменше 5 тисяч місць для розселення перших ВПО, які шукатимуть прихистку на території краю.

Сьогодні на Хмельниччині зустріли та розмістили багатодітні сім’ї з Харківщини. Долучилися рятувальники, волонтери, медики, представники влади. Перевезення автобусами, якими сім’ї приїхали в область, організували волонтери.

Відео: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

За інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook