Новини
Інфраструктура

Шість ракет випустили по Хмельниччині росіяни

Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації повідомив попередню інформацію щодо ранкових “прильотів” по території області. Пошкоджень зазнали об’єкти інфраструктури, жертв та постраждалих внаслідок обстрілу немає. Також прокоментував ситуацію в обласному центрі Хмельницький міський голова.

Три ракети, випущені по Хмельниччині, було збито силами протиповітряної оборони на Волочиською, Староушицькою та Полонською громадами.

Ще три ракети поцілили по об’єкту критичної інфраструктури обласного центру, – повідомив Сергій Гамалій. Про призупинення електро- та водопостачання раніше вже повідомлялося, у частині Хмельницького світла все ще немає.

Плануємо, що до кінця дня зможемо повністю відновити нормальний режим роботи усіх мереж, – повідомив Сергій Гамалій.

Та додав:

Найголовніше сьогодні, що внаслідок ракетних ударів травмованих та загиблих осіб в області немає.

Також прокоментував ситуацію в місті Хмельницький міський голова. Електропостачання відновлене на 75%, найближчими годинами світло має бути у всьому місті.

Водопостачання в місті досі призупинене.

Після відновлення електропостачання запустимо в роботу водоканалізаційне господарство. Резервуари повні, чекаємо відновлення електропостачання насосних станцій, – повідомив Олександр Симчишин.

Нагадуємо, через проблеми з електропостачанням у Хмельницькому не курсують тролейбуси. Замість них комунальне підприємство “Електротранс” випустило додаткові автобуси.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook