Новини
Суспільство

В частині Хмельницького відновили електропостачання

Світло в домівках частини хмельничан з’явилося ще до відбою повітряної тривоги. Над відновленням водопостачання в місті ще працюють. Мешканцям області нагадали правила поведінки та підготовки до наслідків надзвичайної ситуації та закликали не довіряти неперевіреній інформації.

Нагадаємо, протягом майже трьох годин хмельничани та подекуди мешканці області залишалися без світла. Попередньо, обласний центр був знеструмлений повністю. Електропостачання відновили через три години.

Як повідомив Хмельницький міський голова, над відновленням електропостачання працюють ремонтні бригади.

Частина міста вже з електрикою,повідомив Олександр Симчишин.

Також під час повітряної тривоги, яка тривала протягом 5 годин були проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом. Наразі обидві послуги знову доступні.

Прокоментував ситуацію в області також начальник Хмельницької ОВА, зазначивши, що над областю було збито щонайменше три ворожі ракети.

Хмельницький міський голова також закликав містян ретельно перевіряти інформацію та довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Дали поради на випадок надзвичайної ситуації також у Кам’янець-Подільській міській раді, вкотре нагадавши правила поведінки:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook