Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині “приземлили” ворожий “мопед” (ФОТО)

Дрон-камікадзе Shahed-136, який українці називають “мопедом” через його характерний звук, сили протиповітряної оборони “приземлили” на Хмельниччині. Про збиття ворожого літального апарату повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

На Хмельниччині, як і по всій Україні, сьогодні знову неспокійно. Повітряна тривога триває вже третю годину, у різних областях повідомляють як про “прильоти”, так і про успішну роботу ППО.

Звуки вибухів чули і на Хмельниччині. І хоч неодноразово попереджалося не викладати фото та відео та не “здавати” локації, дехто таки не може втриматися – стрес після вчорашнього масованого ракетного удару по Україні, схоже, дається взнаки.

Інформацію про вибухи підтвердив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, повідомивши про роботу ППО.

Згодом додав інформацію про те, що над областю “замінусували” один ворожий “Shahed-136” країни-терориста.

Деталі та офіційна інформація будуть згодом.

Повітряна тривога на всій території України все ще триває. Схоже, ворог сподівається виснажити українців морально, проте нічого у нього не вийде. Віримо в ЗСУ, донатимо на ЗСУ, для підняття настрою читаємо Кіма та офіційні повідомлення.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook