Новини
Інфраструктура

На маршрути у Хмельницькому випустили лише деякі тролейбуси (ОНОВЛЕНО)

Від ранку у Хмельницькій міській раді повідомляють про відновлення руху громадського електротранспорту в обласному центрі. Вчорашні ракетні удари по об’єкту критичної інфраструктури, нагадаємо, призвели до повної зупинки тролейбусного сполучення у місті.

Рух тролейбусів сьогодні відновили лише частково. У владі повідомили, що випустити на маршрути вдалося лише мінімальну кількість транспорту, який курсуватиме між мікрорайонами Озерна та Ракове. Решту тролейбусних маршрутів, як і вчора, підкріпили комунальними автобусами.

Як повідомив заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук, наразі в місті комунальні автобуси прирівняні до тролейбусів в плані перевезення пільговиків, які можуть користуватися ними безплатно при наявності посвідчень та електронного квитка.

Важливо! Безплатне перевезення пільговиків здійснюють ті автобуси, на яких написано “Комунальний транспорт твого міста”.

В оновленій інформації від ХКП «Електротранс» йдеться про те, що на тролейбусному маршруті №3 вже курсують тролейбуси №018, №283, №41 та 42 (на автономному ходу).

Три автобуси перекинуті з маршруту №8 і здійснюють пасажирські перевезення: один за маршрутом 11А та два за маршрутом 11, повідомили у міській раді.

Також нагадали маршрути, на які випустили додаткові автобуси.

ОНОВЛЕНО о 12.21: У комунальному підприємстві “Електротранс” інформують, що відновлювальні роботи електромережі тривають. Наразі можливо забезпечити випуск лише 10 тролейбусів на маршрути:

  • 10 – три тролейбуси;
  • 15 – два тролейбуси;
  • 15а – один тролейбус;
  • 19 – два тролейбуси;
  • 20 – один тролейбус.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook