Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому та районі відбуватимуться віялові відключення світла

Станом на ранок 11 жовтня електропостачання відновлене по всій території Хмельницької області на 100%. Проте, з метою забезпечення стабільної роботи енергосистеми та недопущення аварійних відключень, світло в Хмельницькому та районі тимчасово вимикатимуть.

Такі вимушені заходи наразі вводяться по всій Україні. Зокрема, у столиці вже складено графік відключень міста від електроенергії. До слова, до вчорашнього прохання влади держави кияни дослухалися і в вечірній час зменшили споживання електрики майже на чверть.

Зважаючи на проблеми з електропостачанням, які вчора спостерігалися у Хмельницькому та області, начальник Хмельницької ОВА попередив громаду про те, що в частині обласного центру, а саме в мікрорайонах Південно-Західний та Дальні Гречани світло вимикатимуть на 2 години для 15% споживачів відповідно до графіка. Сам графік начальник ОВА поки не оприлюднив.

Також віялові відключення енергетики будуть здійснювати на території Хмельницького району – у приєднаних до громади селах, повідомив Сергій Гамалій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook