Новини
Інфраструктура

У центрі Хмельницького через знеструмлення мережі люди штовхали тролейбус (ФОТО)

Частина Хмельницького, який серед ночі після кількагодинного очікування підключили до електромережі, знову сидить без світла. У владі кажуть: на лінії електропостачання знову проблеми, які вкотре усувають фахівці. Тим часом раптове знеструмлення мережі спричинило зупинку громадського транспорту. На одній з вулиць у центрі міста хмельничанам довелося штовхати тролейбус, щоб розблокувати дорогу для іншого транспорту.

Проблеми зі світлом у Хмельницькому почалися вчора, 11 жовтня. Близько 19.00 частина міста поринула в темряву. У владі пояснили: відключення не планове (раніше хмельничан попереджали про віялові відключення в частині міста), а аварійне.

Станом на ранок майже скрізь електропостачання відновили, проте трохи пізніше 9 години воно зникло знову. Причому – знову масово.

У центрі Хмельницького через раптове знеструмлення мережі зупинився тролейбус на вулиці Соборній. Традиційно, через те, що обабіч вулиці припарковані автомобілі, тролейбус застряг точно посеред дороги, заблокувавши рух іншому транспорту.

Дехто з водіїв оминув перешкоду по тротуарах. Дехто розвертався та їхав у зворотному напрямку по зустрічній.

Зрештою хмельничани вдалися до знайомого алгоритму – почали штовхати тролейбус туди, де немає машин і йог можна було “приткнути” так, щоб він не заважав іншим машинам.

У владі обіцяють проблему усунути якнайшвидше.

До слова, як стало відомо зі спілкування Хмельницького міського голови з хмельничанами, частина обласного центру резервно заживлена з сусідньої Вінницької області, де вчора під час обстрілу ворожі дрони поцілили у ТЕЦ. Відтак, маючи проблеми зі своєю основною підстанцією (також через ворожі обстріли), місто має сидить без світла, зокрема, і через проблеми в сусідній області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook