Новини
Події

Фотовиставка «Полк Азов – Янголи Маріуполя» проходить у Хмельницькому (ФОТО)

Сьогодні, у День захисників та захисниць України, центральною вулицею Хмельницького вкотре пройшла хода на підтримку військовополонених. Традиційно колона рідних та близьких військових, волонтерів, небайдужих хмельничан та гостей міста, які знайшли тут притулок, рушила від торгового центру «Дитячий світ» до кінотеатру імені Т.Шевченка.

Саме на площі біля кінотеатру розгорнулась фотовиставка з портретами полеглих за Україну Героїв «Азовсталі», організована родинами загиблих воїнів. 112 портретів захисників, 112 історій, 112 перекреслених війною життів, 112 родин з вічним болем та сумом.

Приходьте познайомитися з тими, хто тримав Маріуполь. Ви зможете подивитись в 112 пар очей…112 хлопців, портрети яких представлені на фотовиставці в пам’ять про загиблих азовців-оборонців Маріуполя. Тих, хто залишився там навічно, – пише на своїй сторінці в соцмережі Тамара Яніна, дружина загиблого Героя. 

Виставка триватиме біля кінотеатру імені Т. Шевченка сьогодні, 14 жовтня, до 16:00. Тож жителі Хмельницького ще мають час відвідати експозицію.

Нагадаємо, щоп’ятниці у Хмельницькому та інших містах України проходить акція «Поверніть Героїв додому», мета якої достукатись до світової спільноти, аби міжнародні організації, які взяли на себе зобов’язання забезпечення Женевських конвенцій, дотримували обіцянок та допомогли визволити українських бранців з полону. Початок акції о 12:00 біля ТЦ «Дитячий світ».

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook