Новини
Спорт

Благодійний забіг заради військових влаштували у Хмельницькому

Приурочили спортивний захід “Крок до перемоги” до Дня захисників та захисниць України, який відзначали вчора, 14 жовтня. Очолила благодійний забіг, під час якого не лише бігли, а й донатили на ЗСУ, призерка світових і континентальних першостей – хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук.

За традицією бігала заради благодійності та підтримки військових у парку ім. М. Чекмана. Там зібралося понад сотню учасників – від малого до великого. Бігли не лише спортсмени та небайдужі хмельничани, а й діти у візочках, батьки яких також долучилися до заходу.

Таким чином підтримали та подякували захисникам та захисницям України. А щоб подяка та підтримка були вагомішими, влаштували збір коштів на потреби українських військових. Участь у заході коштувала 300 гривень благодійного внеску. Натомість на завершення кожен учасник отримав диплом.

Долучився до забігу і начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, який спочатку привітав усіх учасників, побажавши отримати від заходу задоволення, а потім пробігся разом з іншими.

Розігрівала учасників хмельницька атлетка Марина Бех-Романчук, чемпіонка Європи з потрійного стрибка, учасниця Олімпійських ігор, яка провела розминку та очолила забіг.

Звичайно, мені дуже приємно бути тут, я завжди тільки “за” такий рух, тому що лише спільними зусиллями ми можемо зробити значно більше, ніж зараз робимо, – прокоментувала спортсменка.

На завершення заходу провели благодійний аукціон: розіграли смаколики та футболку з автографом Марини Бех-Романчук.

Загалом під час заходу зібрали понад 6 тисяч гривень, які спрямують на підтримку ЗСУ, повідомили у пресслужбі Хмельницької ОВА.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook