Новини
Суспільство

Понад 13 мільйонів виділили у Хмельницькому на заміну вікон у закладах освіти

Зміни до бюджету громади вкотре внесли у Хмельницькому на засіданні виконкому. Додатково виділили кошти на придбання генераторів, електричних станцій та підстанцій. Також передбачили фінансування на ремонт дахів, придбання засобів пожежогасіння для житлових будинків та бюджетних установ. Крім того, на ремонт укриттів та заміну вікон у навчальних закладах. І вкотре профінансували потреби військових частин.

Додаткове фінансування – 5 мільйонів  200 тисяч гривень – передбачили 9 військовим частинам.

Крім того, ми внесли зміни до другої нашої програми, через яку ми фінансуємо військових – це програма національного опору. На цю програму ми довиділили 3 мільйони 100 тисяч гривень. Передбачили кошти на закупівлю зимового одягу – термобілизни, зимового взуття та курток для частини членів ДФТГ та для частини наших стрілецьких батальйонів, – зазначив міський голова Олександр Симчишин.

На продовження підготовки до осінньо-зимового періоду, зокрема, виділили 13 мільйонів гривень – на подальше придбання генераторів, станцій, підстанцій тощо. Основна частка буде придбана для Хмельницькводоканалу.

В місті продовжують ремонтувати укриття в навчальних закладах. На це виділили додатково півтора мільйона гривень.

13 мільйонів 300 тисяч гривень на виконкомі виділили на заміну вікон в дитячих садках, школах та закладах позашкільної освіти та закладах профтехосвіти.

Так само прийняли рішення про передачу гуманітарної допомоги частині наших благодійних фондів, Хмельницькій міській дитячій лікарні, внутрішньо переміщеним особам. Вчергове виділили матеріальну допомогу мешканцям міста – її отримають 27 осіб на загальну суму 92 тисячі гривень, – прокоментував міський голова.  

Відео: МТРК Місто

Нагадаємо, на засіданні виконкому також прийняли рішення про заборону встановлення на вулицях міста рекламних штендерів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook