Новини
Дозвілля

Як підібрати машину для скручування самокруток?

Електричні машини, що скручують, і ручні доступні вже давно. До того ж вибір настільки великий, що іноді важко зупинитися на конкретному варіанті. Проте, щоб якось допомогти підібрати прилад, вам варто ознайомитися з тим, що пропонує той чи інший вид пристрою. Не ігноруйте це, адже машинку для самокруток слід підбирати з розумом. Тому витратите трохи часу, щоб зрозуміти, який варіант підходить вам найбільше.

А якщо у вас будуть питання або вам потрібна допомога у прийнятті рішення, звертайтесь до інтернет-магазину ДуДа. Тут досвідчені консультанти не тільки дадуть відповідь на всі питання, а й готові показати найкращі варіанти машинок. Попередньо ви можете самостійно вивчити асортимент товарів та вибрати кілька моделей для порівняння, а консультанти розкажуть, що для вас стане найкращим вибором.

Ручні машинки чи електричні?

Різниця між цими двома типами пристроїв помітна після першого використання. Механічні моделі вимагають вашого втручання, щоб скрутити самокрутку. У випадку з електричними моделями досить просто завантажити тютюн і папір, увімкнути кнопку і за секунду перед вами з’явиться самокрутка. До того ж, використовуючи електричні моделі, ви можете створити величезну кількість сигарет. У випадку з механічними ви також можете зробити велику кількість сигарет, просто це займе трохи більше часу і вимагатиме трохи більше зусиль.

То в чому різниця?

З електричними машинками ви просто натискаєте кнопку або опускаєте невеликий важіль. Машинки механічного типу вимагають, щоб ви рухали ролик самостійно. Варто відзначити, що електричні машинки майже завжди виробляють сигарети розміру King і 100. Ручні прилади можуть бути представлені моделями, які виробляють сигарети розміру King, 100 або одночасно King і 100. На ручних машинках зазвичай є перемикачі, які дозволяють перемикатися між розмірами. Обов’язково завжди дотримуйтесь інструкцій при використанні приладу.

Загалом як ручні, так і електричні машини для скручування сигарет мають дуже міцну конструкцію. Ви заплатите трохи більше за електричні машини, тому що вони трохи простіше у використанні та роблять сигарети швидше. Якщо вам це не має великого значення, то цілком підійде ручна машинка. Якщо ви плануєте робити велику кількість цигарок щодня, рекомендується використовувати електричну. Процес виготовлення власних сигарет дуже їм в найкоротші терміни ви заощадите велику суму грошей, скручуючи самокрутки.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook