Новини
Інфраструктура

На “дорозі життя” на Хмельниччині оновлюють розмітку

Одна з трас у Хмельницькій області на початку війни стала тим рятівним шляхом, яким від обстрілів та бомбардувань рятувалися мешканці кількох регіонів країни, що масово потерпали від російської агресії. На цьому автошляху, який проходить через кілька областей, дорожники Хмельниччини оновлюють розмітку.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області, йдеться про автошлях державного значення Н-02/М-06/ – Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка. Він пролягає через Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку, Житомирську, Вінницьку, Київську, Черкаську області.

На початку повномасштабного вторгнення рашистської федерації цей шлях став однією з «доріг життя», яким відбувалась евакуація цивільного населення,зазначають у САД.

Наразі тут наносять нову горизонтальну дорожню розмітку, що встановлює порядок руху та його режими, дозволяє учасникам дорожнього руху орієнтуватися на проїзній частині в будь-яку пору доби.

Роботи виконує ТОВ “Будінтеркомплект”.

Водіїв просять бути обачними у місцях проведення дорожніх робіт. Особливо поблизу спеціальної дорожньої техніки.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook