Новини
Надзвичайні події

Наслідки обстрілів об’єктів енергетики Хмельниччини показали рятувальники (ФОТО)

Масштабна пожежа та масштабні руйнування, понад сім десятків залучених до гасіння рятувальників та майже два десятки спецавтомобілів – у ГУ ДСНС Хмельниччини показали фото з місць сьогоднішніх прильотів, внаслідок яких понад пів мільйона абонентів в області залишилися без електрики. Електропостачання в області поступово відновлюють, проте досі значна частина мешканців області залишається без світла.

Як ми повідомляли раніше, під ракетний обстріл сьогодні потрапили об’єкти інфраструктури у двох районах області – Хмельницькому та Шепетівському. В результаті частина області залишилася без світла, майже без зв’язку та інтернету. Лише через шість годин після ракетних ударів світло поступово почало з’являтися в домівках подолян.

Без електропостачання були міста Хмельницький, Нетішин, Славута та Шепетівка. Три години тому енергопостачання відновили у Нетішині, інформація по Славуті на офіційних сторінках відсутня. У Шепетівці о 6 вечора міський голова повідомив про те, що електропостачання відновлюється. Скільки ще населених пунктів здебільшого знеструмлені, наразі невідомо. У соцмережах мешканці Красилова також скаржаться на те, що в частині міста досі немає світла.

У містах, де електропостачання поступово відновлюється, мешканців просять не перевантажувати мережі та не вмикати багато електроприладів одночасно.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, на ліквідації наслідків ракетного обстрілу було задіяно 74 надзвичайники та 18 одиниць спецтехніки. Масштаби руйнувань можна побачити на фото, наданих надзвичайниками.

Поділився світлинами з місць прильотів також начальник Хмельницької ОВА та подякував рятувальникам за самовіддану працю.

Також слова вдячності енергетикам, які працюють над тим, аби подоляни були зі світлом якнайшвидше.

Показали у соцмережах і наслідки обстрілу енергетичного об’єкта на Рівненщині.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook