Новини
Надзвичайні події

Внаслідок серії обстрілів частина Хмельниччини залишилася без світла та води

На Хмельниччині проблеми з електропостачанням є в обласному центрі, Шепетівці, Нетішині, Славуті. Ймовірні перебої також в інших містах.

Повітряна тривога на Хмельниччині пролунала за кілька хвилин до 8 ранку, а вже за годину в обласному центрі пролунав вибух та зникло світло.

Інформацію про вибух в місті підтвердив міський голова, не уточнюючи деталей.

Оперативно про ситуацію в області повідомляє начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, вкотре закликаючи не публікувати інформацію про місця прильотів.

Хмельничанам у міській раді порадили за можливості набрати води, попередивши, що вона зникне за годину. Проте зникла вона, принаймні в деяких будинках, набагато швидше.

Про проблеми з електропостачанням повідомили в інших містах області. Так, світло зникло в частині Нетішина.

Про проблеми з електропостачанням та водопостачанням повідомили місцеві ЗМІ у Шепетівці.

Повідомили про відключення світла та води у Славуті.

Шановні жителі Славутської громади!У зв’язку із ракетними обстрілами російськими окупантами, тимчасово припинено електроживлення та водопостачання у нашій громаді. Просимо запастися водою (із природніх джерел тощо), їжею, засобами освітлення та слідкувати за новинами. Після заверення тривоги спеціалісти розпочнуть відновлювальні роботи. Просимо не панікувати! Міський голова Василь Сидор

Повітряна тривога ще триває.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook