Новини
Погода

Погода на 25 жовтня: теплий день з дощем прогнозують на Хмельниччині

Дощ вдень та вночі, а ще тумани та температуру повітря, що вночі буде майже така ж, як і вдень, обіцяють на завтра мешканцям Хмельниччини синоптики. Опади спричинять атмосферні фронти, які прийдуть в Україну.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 25 жовтня, в області буде хмарно, вночі невеликий дощ, вдень помірний дощ, вночі та вранці місцями туман. Вітер південний з переходом на північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 5-10° тепла, вдень 11-16° тепла.

У Хмельницькому буде переважно хмарно. Вранішній дрібний дощ у другій половині дня може посилитися, проте незабаром він повинен припинитися. Температура повітря вранці +9, вдень +13, ввечері +11.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Вранці та вдень очікується сильний дощ, який повинен закінчитися ближче до вечора. Температура повітря вранці +10, вдень +13, ввечері +11.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Удень очікується дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися. Температура повітря вранці +11, вдень +17, увечері +13.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook