Новини
Суспільство

Доброволець з Британії доставив у Хмельницький автомобіль для ЗСУ

Кошти на автомобіль для українських військових зібрали жителі Великобританії. Перш ніж відправити автівку на фронт, її пофарбують та доукомплектують. Для цього військовий-іноземець, який захищатиме Україну, привіз автомобіль у Хмельницький.

Тейлор – професійний військовий. Днями він приєднається до іноземного легіону ЗСУ.

Я хочу воювати і захищати Україну, матерів та дітей. Це моя власна ініціатива і бажання. Я зараз тут не як представник іноземної держави, а як людина, яка переймається тим, що відбувається з Україною, – прокоментував доброволець.

Чоловік додає: багатьом іноземцям важко уявити, якою насправді є ситуація на лінії фронту, оскільки суспільство дезінформують російські пропагандисти. Тому в Україні відновити справедливість слід якнайшвидше.

До Хмельницького Тайлор дістався позашляховиком. Кошти на його придбання збирали британці. За словами добровольця, багато його співвітчизників щиро переймається долею українців.

Я не розумію, чому у цивілізованому світі люди мають боротися за такі елементарні речі, як свобода. Чому діти не можуть просто вийти і гратися на вулиці. Чому люди мають воювати одне з одним, – каже Тайлор.

Проте, за словами добровольця, захищатися від ворога неодмінно потрібно. Адже світ не зможе називатися цивілізованим доти, поки одна країна посягає на цілісність і незалежність іншої.

Відео: Перший Подільський

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook