Новини
Бізнес

У Хмельницькому навчатимуть основ проєктного менеджменту

Громадська організація “Заходи” з Маріуполя продовжує свою освітню діяльність у Хмельницькому. Найближчими днями на всіх охочих навчитися правильно просувати свій бізнес та робити його успішним чекає черговий тренінг, під час якого можна буде більше дізнатися про інструменти проєктного менеджменту.

Тренінг “Інструменти проєктного менеджменту на практиці” розрахований на громадські організації, активістів, волонтерів та підприємців, – розповідають організатори.

Під час навчання, яке розраховане на дві години, слухачі дізнаються про Дерево рішень та проблем, карту стейкхолдерів, діаграму Ганта та ще про багато інших інструментів проєктного менеджменту.

А головне, як, використовуючи їх, зробити свою організацію успішною, – наголошують організатори заходу.

Проводитиме тренінг Альона Куровська – сертифікована СМС-консультантка з управління, власниця ТМ “Азов Смарт Бізнес” та голова ГО “Кластер підприємців-ВПО”, родом з Маріуполя.

Довідка: Альона Куровська – уродженка Маріуполя. Має 2 освіти: “Прикладна математика” і “Фінанси”. З 20 років працювала головним бухгалтером у середньому бізнесі, потім 21 рік – старшим викладачем кафедри “Облік та аудит” Приазовського державного технічного університету і головою Студентського наукового товариства. У 2015 році створила і до 2022-го керувала Регіональним навчальним центром бізнес-навичок “Приазов’є” шляхом залучення гранту UNDP (Уряду Японії), організовувала тренінги, хакатони. Студенти Альони Куровської щорічно займали призові місця на Міжнародних та Національних конкурсах інноваційних проєктів і отримували грошові винагороди. З 2019 року відкрила власну справу з управлінського консалтингу, в 2021 зареєструвала ТМ “Азов Смарт Бізнес”, понад 95 клієнтів якої отримали гранти на свій бізнес.

Тренінг відбудеться 31 жовтня 2022 року о 16:30 за адресою: Хмельницький, вул. Кам’янецька, 112/2, “Заходи Хаб”.

Для участі у тренінгу потрібно заповнити коротку форму за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook