Новини
Погода

Погода на 30 жовтня: на Хмельниччині обіцяють дощ

У неділю осінь трохи нагадає про себе мешканцям Хмельниччини незначним зниженням температури і незначними ж дощами. А ще завтра любителі поніжитися у вихідний в ліжку зможуть трохи довше поспати, адже, не забуваємо, в ніч з 29 на 30 жовтня Україна переходить на зимовий час.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 30 жовтня, в області спостерігатиметься мінлива хмарність,  місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 6-11° тепла, вдень 11-16° тепла.

До вечора хмари, що панували в небі у Хмельницькому весь день, заберуться геть. Без опадів. Температура повітря вранці +12, вдень +14, ввечері +9.

У Кам’янці-Подільському майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів. Температура повітря вранці +13, вдень +15, ввечері +11.

Похмурий ранок у Шепетівці повільно перетече у ясний день, а ввечері небо знову опиниться у полоні хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +12, вдень +14, увечері +9.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook