Новини
ДТП

У центрі Хмельницького внаслідок ДТП перекинулася “швидка” (ФОТО, ВІДЕО)

В результаті дорожньо-транспортної пригоди на одному з перехресть у центрі Хмельницького перекинувся автомобіль “швидкої” допомоги та утворився кількакілометровий затор. Як повідомили очевидці, попередньо аварія сталася через те, що автомобілю екстреної служби не надали переваги у русі.

Фото та відео з місця ДТП поширили у місцевих спільнотах Хмельницького. Зіткнення автомобілів сталося на перехресті вулиць Свободи та Прибузької. Момент зіткнення потрапив на камери. Судячи з відео, легковик на повному ходу врізався у “швидку”, яка перетинала перехрестя, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

Очевидці повідомляють, що швидка їхала з сиреною та «мигалками», але авто не пропустили і відбулось зіткнення з перекиданням швидкої. Попередньо, жертв немає. Людину з швидкої забрала інша машина,пишуть у соцмережах.

На місці події працювали медики та поліція. На вулицях, де й без ДТП трафік зранку складний, утворилися затори. Як зазначають хмельничани, на Свободи він розтягнувся аж до “СВ”.

Фото та відео з місця ДТП.

ОНОВЛЕНО: У ДТП потрапили загалом три автомобілі: “швидка” та два легковики. В автомобілі “швидкої” перебував пацієнт із супроводжуючим та троє медиків. Всі вони отримали травми та були госпіталізовані. Їх стан лікарі оцінюють як середньої важкості, – прокоментувала для “Суспільне Хмельницький” в.о. директора Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги Лариса Чубенко.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook