Новини
Погода

Погода на 3 листопада: суттєвих опадів на Хмельниччині не очікують

Несильний вітер, опади, якщо й будуть, то несуттєві, температура повітря ще достатньо комфортна для піших прогулянок – таку погоду обіцяють на завтра мешканцям Хмельницької області синоптики.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 3 листопада, в області – хмарно з проясненнями,  без істотних  опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 10-15° тепла.

Хмари, що вкривали небо у Хмельницькому вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з’являться. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +12, ввечері +7.

Вранці у Кам’янці-Подільському розпогодиться, досвіткові хмари зникнуть та до кінця дня більше не з’являться. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +14, ввечері +8.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці та вдень очікується дрібний дощ, який повинен закінчитися ближче до вечора. Температура повітря вранці +8, вдень +10, увечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook