Новини
Кримінал

Двох хмельничан судитимуть за збут наркотиків у великих розмірах

В останній день серпня до поліції надійшло повідомлення про підозрілу особу, яка зупинилась в одному з готелів міста. Працівники поліції, які виїхали на місце події, у 18-річного молодика виявили велику кількість наркотичної речовини.

А 16 вересня працівники департаменту внутрішньої безпеки спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю затримали 39-річну жінку, у якої вилучили психотропів на пів мільйона гривень.

Обоє правопорушників були затриманні в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Хмельницького райуправління поліції вже закінчили досудові розслідування за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах Кримінального кодексу України. Обвинувальні акти скеровано на розгляд до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 9 до 12 років з конфіскацією майна, – повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook