Новини
Погода

Погода на 6 листопада: трохи дощу обіцяють синоптики на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків, нічого суттєво в погоді в останній день тижня для мешканців Хмельниччини не зміниться. Трохи хмар і трохи дощу, нічна температура майже зрівняється з денною – таким буде недільний день.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 6 листопада, в області – хмарно, часом дощ. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 3-8° тепла, вдень 6-11° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ йтиме весь день, щоправда, до вечора він стане слабшим. Температура повітря вранці +6, вдень +9, ввечері +8.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. У першій половині дня йтиме дрібний дощ, який після невеликої перерви відновиться ввечері. Температура повітря вранці +8, вдень +10, ввечері +11.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Вранці очікується дощ. Після обіду він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора. Температура повітря вранці +7, вдень +10, увечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook