Новини
Погода

Погода на 7 листопада: сухий день з туманами прогнозують на Хмельниччині

Понеділок не принесе мешканцям Хмельниччини особливих змін у погоді. Синоптики обіцяють день без опадів, з традиційними туманами вранці та ввечері.

Туманів – багато, відповідно, видимість складніша, вулиці – тьмяніші, будьте обережними, носіть обов’язково на собі або світловідбивні стрічки, або жилети, радить синоптикиня Наталка Діденко.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 7 листопада, в області – хмарно  з проясненнями, без істотних опадів, вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 9-14° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +11, ввечері +10.

У Кам’янці-Подільському ясна погода порадує нас вдень, але ненадовго, весь інший час небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +8, вдень +13, ввечері +9.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +10, увечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook