Новини
Суспільство

Новий стріт-арт з’явився на стіні Хмельницької обласної дитячої лікарні

Аби зробити обласну дитячу лікарню привабливішою для маленьких пацієнтів, у Хмельницькому об’єдналися медики, волонтери та митці. Сьогодні новий стінопис “Оберіг дитинства” в стилі стріт-арт офіційно відкрили.

Як повідомляють у пресслужбі медичного закладу, повномасштабна війна, розв’язана проти України, відклала запланований капітальний ремонт фасаду лікарні. Проте вона не змогла перемогти бажання небайдужих хмельничан подарувати промінчик світла маленьким хмельничанам, які перебувають у дитячій лікарні.

Волонтери Хмельницького благодійного фонду «Хесед Бешт» відгукнулися на прохання директорки закладу Лілії Брухнової оздобити центральну стіну закладу, щоб діти приходили сюди з радістю та задоволенням, отримували якісне лікування і знали, що лікарі закладу завжди готові їм допомогти і підтримати.

Олександр Варфоломєєв – координатор волонтерського напрямку  Благодійного Фонду «Хесед Бешт» залучив до проєкту Хмельницьке ПТУ 4. Майстри та учні училища провели оздоблювальні роботи фасаду: утеплили, поштукатурили, пофарбували. Далі естафету перейняли хмельницькі мисткині Олена Семенковата та Наталя Казанцева-Примак.

Спільними зусиллями вдалося реалізувати цей мистецький проєкт, а результат роботи презентували в обласній дитячій лікарні сьогодні, 7 листопада.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook