Новини
Погода

Погода на 8 листопада: на Хмельниччині – без істотних опадів

Особливих змін у погоді на завтра синоптики мешканцям Хмельниччини не обіцяють. Температура повітря стабільно прохолодна, опадів не передбачається, на дорогах варто бути обережними через туман.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 8 листопада, в області – хмарно  з проясненнями, без істотних опадів, вночі та вранці місцями туман. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 2-7° тепла, вдень 9-14° тепла.

Попри те, що вранці небо вкриють хмари, день та вечір у Хмельницькому обіцяють бути ясними. Уночі очікується дрібний дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вранці +6, вдень +12, ввечері +6.

Ввечері погода у Кам’янці-Подільському проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +13, ввечері +8.

У Шепетівці майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +12, увечері +7.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook