Новини
Погода

Погода на 10 листопада: на Хмельниччині прогнози без змін

Попри те, що головна синоптикиня країни Наталка Діденко обіцяє на заході подекуди дощі, локальні прогнози для Хмельниччини – без змін. Помірно хмарно, без суттєвих опадів, несильний вітер та температура повітря, притаманна майже середині листопада.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 10 листопада, в області хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, вдень 7-12° тепла.

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ввечері, можливо, пройде дрібний дощ. Температура повітря вранці +4, вдень +11, ввечері +8.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ. Температура повітря вранці +5, вдень +11, ввечері +9.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ. Температура повітря вранці +4, вдень +11, увечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook