Новини
Погода

Погода на 14 листопада: мешканцям Хмельниччини час готуватися до снігу

За прогнозами синоптиків, зниження температури в Україні, а отже й на Хмельниччині, очікується в другій половині тижня. Проте до нього варто готуватися заздалегідь – природа цьому сприятиме, поступово понижуючи градуси в повітрі. Кілька найближчих днів ще буде тепло, проте не забуваймо, що зима близько.

14 листопада в більшості областей України передбачається впродовж дня +3+8 градусів, проте ще тепліше повітря затримається у західних областях та у південній частині, +8+13 градусів, – прогнозує українська синоптикиня Наталка Діденко.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 14 листопада, на Хмельниччині буде хмарно  з проясненнями, без опадів. Вночі та вранці туман. Вітер східний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, вдень 6-11° тепла.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +4, вдень +9, ввечері +4.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +10, ввечері +7.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +8, увечері +5.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook