Новини
Кримінал

Ще одного прихильника Росії викрили на Хмельниччині

Мешканець Хмельницького, який до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну неодноразово бував на території країни-агресорки, після лютого 2022 року став “глашатаєм русского міра” та агітував на користь росіян.

Як повідомили в управлінні Служби безпеки України у Хмельницькій області, хмельничанин у заборонених в нашій державі соцмережах виправдовував збройну агресію Росії, поширював антиукраїнські повідомлення, возвеличував Путіна та закликав підтримувати збройні формування росіян. Скоєння злочинів росіянами проти цивільних українців натомість чоловік заперечував.

Захоплювався вагнерівцями, прославляв «бойовий шлях, пройдений музикантами одного відомого «оркестру», запевняв, що дії російських загарбників спрямовані лише на звільнення населення і що «росия здесь навсегда»,повідомляють в СБУ.

Зловмиснику повідомлено про підозру в колабораціонізмі, виправданні та запереченні збройної агресії рф проти України.

Заходи з викриття проводились Управлінням СБУ у Хмельницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook