Новини
Погода

Погода на 17 листопада: на Хмельниччині обіцяють мороз

Вдень подекуди температура повітря опуститься до мінусової. Похолодання не дуже сильне, проте мешканцям Хмельниччини, які досі залишаються без світла та опалення, буде некомфортно. У наступні дні погода тільки погіршуватиметься.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 17 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. З самого ранку йтиме дощ. Удень він може послабшати, проте до вечора знову набере силу. Температура повітря вранці +1, вдень -1, ввечері -2.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Вранці очікується сильний дощ, який після обіду повинен послабшати, а ближче до вечора йому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вранці +4, вдень +2, ввечері 0. Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Дощ зі снігом, який йтиме вранці, після обіду зміниться сильним снігом. До вечора він поступово послабшає. Температура повітря вранці 0, вдень -1, увечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook