Новини
Бізнес

Як поповнити інтернет онлайн у Хмельницькому

Будь-який комунальний платіж сьогодні легко погасити, не виходячи з дому. Зазвичай для цього потрібні доступ до всесвітньої мережі та банківська картка. Безпосередньо інтернет також зручно оплачувати онлайн. Розкажемо найпоширеніші варіанти у місті Хмельницький.

Поповнення на платіжному сервісі

На великих порталах онлайн-платежів можна розрахуватися за будь-яку послугу з мінімальними витратами зусиль та часу. Більшість інтернет-провайдерів внесені в базу, а значить для оплати вам необхідно знати лише особовий рахунок та мати банківську картку з достатнім балансом. По завершенню надається електронна квитанція, яку можливо надрукувати. Реєструватися на такому сервісі не обов’язково. 

Для оплати:

  1. Перейдіть за прямим посиланням https://www.ipay.ua/ua/bills/internet
  2. Оберіть Хмельницьку область та знайдіть потрібну компанію.
  3. На сторінці провайдера введіть свій id чи особовий рахунок, суму і натисніть «Продовжити».
  4. Вкажіть реквізити картки або оплатіть за допомогою Google Pay/Apple Pay.
  5. Завершіть транзакцію підтвердженням. 

Гроші зарахуються практично миттєво. 

Окрім інтернету, можна погасити й інші комунальні платежі: електроенергію, воду, тепло тощо.

На сайті банку

Якщо ваша картка випущена великим банком, зверніться до його наявних сервісів: сайт і мобільний застосунок. Наприклад, Приват24, Monobank, UKRSIB online, Raiffeisen Online Україна та інші. Всі онлайн-розрахунки доступні тільки після реєстрації, яку можливо зробити за допомогою банківського працівника у відділенні або через контакт-центр.

Після авторизації знайдіть свого постачальника та скористайтеся алгоритмом вище. Зазвичай карткові дані вводити не потрібно, оскільки картка збережена в системі.

Проте не у кожної фінансової установи є власний зручний сервіс. До того ж неможливо обрати для оплати інший платіжний засіб.

На порталі провайдера 

Більшість телекомунікаційних операторів мають кабінет користувача. Найчастіше у ньому показується:

  • Чинний тариф;
  • Поточні нарахування;
  • Акції та бонуси (у разі їх наявності);
  • Можливість оплати.

Увійдіть в обліковий запис. Особовий рахунок чи інший ідентифікатор підтягнеться автоматично. Вам залишиться визначитися з сумою та ввести свої платіжні реквізити. 

Деякі провайдери не мають власного модуля оплати. В такому разі в кабінеті може бути посилання на сервіс приймання платежів (наприклад, iPay.ua) та банки-партнери. Перейдіть на один із порталів і виконайте дії, описані в інструкціях вище.

Щоб завжди залишатися на зв’язку, бути в курсі новин та не пропустити навчання або улюблене шоу, не забувайте вчасно оплачувати інтернет.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook