Новини
Бізнес

McDonald’s відновив роботу у Хмельницькому

Перший сніг і ще один “перший” день роботи McDonald’s у Хмельницькому – сьогодні, 17 листопада. У соцмережах поширили фото ресторану фастфуду (поки що без черг) та нові ціни на меню.

Важко сказати, чи насправді так активно, як першого разу, чекали хмельничани відновлення роботи цього закладу. Можливо, просто не сподівалися вже відвідати його найближчим часом. Проте, як пишуть та показують у соцмережах, McDonald’s знову працює і черг там поки що немає.

У Хмельницькому відновив роботу МакДональдз. До кілометрової черги 3..2..1, – жартують у соцмережах.

Через годину після публікації чергу у Маку все ще не було. А судячи з коментарів, хмельничан наразі більше турбує “коли буде світло”, а McDonald’s багатьох з них цікавить суто в контексті того, “звідки у них світло”.

Поки що порожні зали у ресторані показали

Ціни та графік роботи оприлюднили

Кажуть, за відсутності світла заклад не працює. Як саме він функціонуватиме найближчим часом, поки відновлюватимуть енергосистему, а відключення світла будуть частими та непрогнозованими, важко сказати. Можна скористатися доставкою (заклад працює у партнерстві з компанією Glovo, так буде певніше, ніж “цілувати” замок під час аварійного відключення електроенергії.

Під час повітряної тривоги заклад також закриватиметься. Проте оплачені замовлення – видаватимуть.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook