Новини
Інфраструктура

Через ожеледицю хмельницький перевізник може змінити маршрут свого автобуса

Приватний перевізник попередив мешканців одного з сіл Олешинської громади, що у випадку, якщо дорога, якою курсує його автобус, не буде розчищена, транспорт у це село не заїжджатиме. Та порадив селянам стежити за тим, аби органи місцевого самоврядування вчасно подбали про належний стан траси.

Повідомлення перевізник Олександр Мішин розмістив на сторінці у Фейсбук Олешинської громади. Йдеться про автобус №7 “Хмельницький – Іванківці – Олешин”.

Щодо роботи автобуса ФОП Мішина О.В. у зимовий період, хочемо повідомити вас, що у випадку сильної ожеледиці у селі Іванківці по маршруту автобуса (особливо проміжок дороги від церкви до ставу, до розвороту автобуса) та у разі не посипання доріг протиожеледною сумішшю автобусні рейси будуть здійснюватись через село Олешин, а не через село Іванківці. Такі зміни в схемі маршруту необхідні для вашої безпеки. Прошу віднестись до цього з розумінням та інформувати один одного про ці зміни та, по можливості, інформувати наших водіїв про стан доріг на маршруті. У багатьох із вас є власні транспортні засоби, і хто, як не ви, розумієте що таке ожеледиця і не посипана дорога. Звертайтесь до органів місцевого самоврядування та вимагайте своєчасного розчищення та посипання доріг у зимовий період, – йдеться у повідомленні.

Раніше перевізник вже попереджав про те, що рух автобуса через ожеледь в село Іванківці неможливий. Про це писали місцеві мешканці:

Наш перевізник (великого автобуса) просив скинути в групу. “Добрий вечір! Через Іванківці автобус їхати не може, гололід!!! Не будуть посипати не буде автобуса!”

Природньо, мешканців села, які залишаються без транспорту, такі новини не тішать:

Якщо староста відпочиває, то село без влади? Де замісники? Де наша комунальна служба? Де кучки піску вздовж дороги? Зима прийшла нежданчиком????

Так кожного року, як сніг випадає, а дороги не посипані.

Напевно довго не буде їздити))) Так кожного року, за посипання дороги говорили, що машинам і автобусам важко їхати.

Поки не змінимо нашу владу, порядку тут не буде. Кошти села йдуть не туди.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook