Новини
Увага!

Хмельницький, район та 3 громади області позапланово відключать від електрики

Про знеструмлення обласного центру, частини Хмельницького району, частини однієї громади та двох громад повністю повідомив начальник Хмельницької ОВА. Триватиме воно 2 години, і в декого співпаде з відключенням по графіку.

У повідомленні очільника області зазначено, що знеструмлення частини області викликане необхідністю проведення ремонтних робіт. У декого з подолян це знеструмлення співпаде з відключенням по графіку, дехто без світла залишиться позапланово.

Відключення електроенергії заплановане з 15.00 до 17.00. Судячи з повідомлення Сергія Гамалія, місто Хмельницький буде відключене від електропостачання повністю, Хмельницький район та Полонська тергромада – частково, Красилівська та Старокостянтинівська громади – також повністю.

Завчасно поїжте гарячого (ті, в кого електроплити), зарядіть все, що треба, наберіть окропу в термос – словом, будьте підготовлені до знеструмлення.

Нагадаємо, відключення електропостачання на Хмельниччині відбуваються за новими графіками цього тижня. До речі, якщо ви все ще не знаєте, до якої черги належить ваша вулиця або будинок у Хмельницькому, в тексті ця інформація є.

ОНОВЛЕНО: У “Хмельницькобленерго” доповнили інформацію, озвучену начальником Хмельницької ОВА.

Частково будуть знеструмлені Хмельницька, Красилівська, Полонська, Старосинявська, Старокостянтинівська громади та Хмельницький район. Оскільки знеструмлення часткове, воно не стосуватиметься всіх споживачів зазначених громад, району. Але цей час дасть змогу фахівцям здійснити важливі відновлювальні роботи та дещо стабілізувати енергосистему області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook