Новини
Інфраструктура

Хмельничани просять повернути гроші за невикористані проїзні

Ще одна проблема, з якою зіткнулися хмельничани в умовах періодичного знеструмлення міста через ворожі обстріли – необхідність користуватися автобусами замість тролейбусів та неможливістю розрахуватися у них проїзними. Питання з цього приводу висловили у соцмережах.

Валідатори, якими можна скористатися, щоб оплатити проїзд, у Хмельницькому встановлені лише у тролейбусах та у кількох комунальних автобусах, які лише кілька місяців тому вийшли на маршрути. В решті громадського транспорту хмельничанам доводиться розраховуватися готівкою. Якщо ті, хто користується транспортом не часто, не відчувають особливих проблем, то ті, хто заради заощадження коштів купують проїзні, втрачають гроші, коли тролейбуси не виходять на маршрути.

Про це на сторінці Департаменту інфраструктури міста Хмельницький написала хмельничанка, донька якої вже тривалий час не може скористатися проїзним та до того ж має інші проблеми в користуванні транспортом.

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, куди звернутись із проханням? На даний час тролейбуси не ходять, їх заміняють автобуси, в яких не у кожному є валідатор. Уже другий місяць поповнюємо кошти на проїзний, а дитина їх не використовує. Хто мені їх поверне? Дитина 9 років чекає маршрутку на зупинці, до того ж зупиняє її, ВОДІЇ не зупиняються. Дитині не 6 років, що вона буде їхати безкоштовно. Чому в такий холод моя донька має мерзнути на зупинці, або спізнюватись на урок? Шановна владо!!! Прийміть міри. І поставте свою дитину на місце моєї, ви цього не зробите, бо ваші діти самостійно на навчання не їздять.

У Департаменті питання переспрямували на управління транспорту, а хмельничани у коментарях подискутували на тему:

Всі у всьому винні крім вас. Ви мене звісно вибачте, але про свою дитину в першу чергу ви маєте думати, а не водій маршрутки.

А водій має зупинятись на всіх зупинках які призначені для посадки – висадки пасажирів. Він підписував договір і хай дотримується його змісту.

Кожна зупинка це стирання гальмівних колодок і велика витрата пального при розгоні. Так що кожен економить як може

Якщо батьки працюють, а діти самостійно добираються до дому то це всі у всьому винні? І людина чітко написала своє прохання,і до того всього комунальних автобусів 2-3 на маршруті в яких дійсні проїзні

Понаробляли тих додатків для карток, а не один нормально не працює. Раніше працювало 7pik, вже і воно не працює. Управління транспорту та зв’язку не відповідає на запитання

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook