Новини
Культура

Містичний роман, підготовлений до друку в шпиталі, презентували на Хмельниччині

Роман “Темні символи” його автор – кам’янчанин Сергій Тимофійко – написав минулої зими на конкурс “Містичні дивовижі”. Проте друком книга вийшла лише тепер. Готував її до друку автор, який наразі служить у ЗСУ, у шпиталі, де лікувався від поранення. Презентували містичний детектив днями у Городоцькому краєзнавчому музеї G-museum. Дебютна презентація відбулася раніше у стінах університету, асистентом кафедри всесвітньої історії якого є Сергій.

Про наступну презентацію першого друкованого літературного твору науковця-історика Кам’янець-Подільського національного університету Сергія Тимофійка розповіли на сторінці Городоцького G-museum.

Під час презентації книги поціновувачі містичної детективної літератури дізнались, зокрема, чому містичний детектив видано під псевдонімом Тарас Мельник? Також почули від автора і трохи про цікавий та динамічний сюжет детективного трилера, який розгортається довкола виявленого у костелі тіла з рогами. Події роману відбуваються на території Поділля й Буковини.

По закінченні презентації бажаючі змогли придбати книгу з автографом автора. Кошти з продажу книг підуть на оновлення спорядження, бо у грудні наш воїн повертається на фронт!!!повідомили у музеї.

Більше дізнатися про автора та його роман можна у сюжеті Суспільне Хмельницький.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook