Новини
Погода

Погода на 24 листопада: коливання температури та дощ зі снігом прогнозують на Хмельниччині

Вночі – незначний мінус, вдень – невеликий плюс. Температура повітря на Хмельниччині коливатиметься, але найбільше на погоду впливатимуть опади. Їх сьогодні буде чимало.    

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 24 листопада, на Хмельниччині хмарно, вночі дощ з мокрим снігом, вдень невеликий дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця, вночі та вранці туман, ожеледь. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура повітря: протягом доби  від 2° морозу  до 3° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі очікується сильний дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вранці 0, вдень +1, ввечері 0.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ зі снігом, який йтиме вночі, вранці зміниться на сніг. У другій половині дня він послабшає і до вечора закінчиться. Температура повітря вранці 0, вдень 0, ввечері -1.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі очікується сильний сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вранці 0, вдень +1, увечері -1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook