Новини
Інфраструктура

Із засніженого кювету на Хмельниччині тягнули автомобіль

Зі снігової пастки легковик, що злетів з дороги у Хмельницькому районі, діставали рятувальники Теофіпольщини. В момент ДТП в автівці перебували, крім водія, троє пасажирів.

Знесло з дороги автомобіль Renaulat Kengo неподалік смт Теофіполь вчора, 26 листопада. Як повідомили у рятувальників, серед пасажирів була малолітня дитина. ДТП сталася на автошляху місцевого значення Р-48.

Надзвичайники, які прибули на виклик, за допомогою троса витягнули автівку на проїжджу частину, і водій зміг продовжити рух. Про постраждалих внаслідок ДТП не повідомляли.

Нагадаємо, внаслідок снігопадів на Хмельниччині існує небезпека падіння на дорогу дерев. Водіїв просять бути пильними та дотримуватися правил дорожнього руху. В разі ускладнень руху чи надзвичайних ситуацій на автодорогах державного значення телефонуйте: 067 400 60 80 (цілодобово).

Як повідомили у Службі автомобільних доріг, минулої ночі шляховики знову працювали на дорогах – посипали, розчищали, убезпечували траси. Всього було задіяно понад 90 механізмів та 109 робітників. На дороги висипали 284 тони протиожеледної суміші. За прогнозами синоптиків сьогодні на Хмельниччині очікується невеликий мокрий сніг та дощ. Можливий туман. На дорогах – ожеледиця.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook