Новини
Суспільство

Квартира або будинок біля узбережжя Туреччини – місце відпочинку та інструмент пасивного високоліквідного доходу

Квартира чи будинок біля узбережжя Туреччини – місце відпочинку та інструмент пасивного високоліквідного доходу.

Хмельничани вміють багато та добре працювати. Незважаючи ні на що цього року наша область тільки на імпорт відправила товарів на 535 млн доларів США, що на 15% більше, ніж у 2021 році. Але й відпочивати волелюбні українці Поділля люблять із комфортом. З об’єктивних причин сьогодні це краще робити біля узбережжя Туреччини.

Квартира або котедж в одному з курортів знаменитої на весь світ Турецької Рів’єри стане другим будинком, тому що дає можливість отримати тимчасовий дозвіл на проживання членам родини власника, а може приносити пасивний дохід від здачі в оренду туристам з Європи та США. Ціни на житлову нерухомість від забудовника у середземноморських курортах Турецької Рів’єри стартують із 55 000 €.

Переваги Турецької Рів’єри

Турецький берег не поступається узбережжям Середземного моря Франції та Італії красою пейзажів, а найвищий курортний сезон тут довше. При цьому навколо турецьких пляжів, визнаних найкращими, багато стародавніх архітектурних пам’яток та унікальних природних заповідників. Курортні містечка відрізняються самобутністю старої та сучасної забудови, а вартість нерухомості та життя тут у кілька разів дешевша, ніж на європейських середземноморських курортах.

Переваги інвестиції у турецьку житлову нерухомість

Інвестиція в нерухомість біля узбережжя Туреччини надійна та високо ліквідна з наступних причин:

  • інтерес іноземців до відпочинку на турецьких середземноморських курортах і кількість бажаючих відпочивати не в готелях, а в знімних апартаментах або віллах, щорічний приріст в кілька %;
  • будинки, збудовані турецькими забудовниками – еталонні зразки якості будівельних та оздоблювальних робіт;
  • муніципалітети приділяють особливу увагу оригінальності проектів та наявності в них інфраструктури;
  • більшість житла від забудовників здається в експлуатацію з готовим інтер’єром, меблями та технікою.

Найбільшу вигоду від інвестиції в нерухомість біля узбережжя Туреччини можна отримати, якщо вкласти гроші в будівництво на етапі закладення фундаменту. Якщо раптом забудовник порушить зазначений термін здачі, що на практиці трапляється вкрай рідко, то він відразу виплачуватиме власникам втрачену вигоду — орендну плату за середньоринковими розцінками. Гарантом такої компенсації є уряд Республіки Туреччина.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook