Новини
Події

Лікарня на Хмельниччині відзначила 90-річчя

КНП «Волочиська багатопрофільна лікарня» заснована в 1932 році. Протягом багатьох років тут щоденно надають невідкладну медичну допомогу не лише місцевим жителям – у закладі отримують лікування мешканці Війтовецької та Наркевицької громад, а також вимушено переміщені особи.

Протягом року у закладі проводиться близько двох тисяч оперативних втручань, перебуває до десяти тисяч хворих. Близько 130 тисяч відвідують консультативно-діагностичний центр. В умовах війни лікарі гідно тримають медичний фронт України та забезпечують безперебійне функціонування закладу, залучаючи до роботи своїх колег – спеціалістів з інших регіонів країни. Зокрема, наразі у закладі працює лікар-кардіохірург з Харківщини.

З нагоди ювілейної дати у стінах Волочиського Будинку культури “Гармонія” відбувся урочистий захід в якому взяли участь голова обласної ради Віолета Лабазюк, народний депутат України Сергій Лабазюк, представники Департаменту охорони здоров`я обласної військової адміністрації, Війтовецької та Наркевицької селищних рад, керівник та заступник КГП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Волочиської міської ради, медичний колектив багатопрофільної лікарні.

Тисячі врятованих людських життів та успішних операцій стали гарантом довіри та вдячності ваших пацієнтів. Все це було б не можливим без якісного управлінського підходу головного лікаря Віктора Чубара та щоденної важкої роботи висококваліфікованого медичного персоналу. Запевняю, що депутатський корпус обласної ради буде й надалі працювати задля підтримки КНП «Волочиська багатопрофільна лікарня», розвивати та розбудовувати його. Бажаю колективу закладу наснаги, благополуччя, оптимізму та віри у краще! Нехай буде успішним кожен ваш робочий день, а найголовніше – під мирним українським небом!“, – зазначила, вітаючи колектив зі святом, голова Хмельницької облради.

За щоденну злагоджену та ефективну роботу почесну відзнаку – медаль “День Української Державності” – отримав очільник закладу Віктор Чубар. Працівників лікарні відзначили грамотами та цінними подарунками.

У рамках робочого виїзду представники влади також мали нагоду ознайомитись з роботою сучасних, повністю оновлених відділень хірургії, анестезіології та інтенсивної терапії, екстреної медичної допомоги, рівнем матеріально-технічного забезпечення закладу, а також поспілкуватися з керівником, працівниками та пацієнтами.

За матеріалами пресслужби Хмельницької обласної ради

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook