Новини
Кримінал

Троє мешканців Хмельниччини потрапили на гачок аферистів, купуючи авто

Скільки б не попереджали правоохоронці, скільки б не писали в соцмережах про випадки шахраювання під час здійснення покупок в Інтернеті, подоляни продовжують втрачати гроші, натрапивши на аферистів, яких не змогли вчасно розпізнати. Дві заяви від мешканців Хмельниччини, яких обманули під час “продажу” автомобілів, отримали у Хмельницькому районному управлінні поліції за одну лише добу.

Як повідомили у Хмельницькому РУП, потрапила на гачок шахраїв подружня пара зі Старокостянтинова. У мережі вони побачили оголошення про продаж автомобіля та зв’язалися з “дилером”. Той обіцяв пригнати авто з-за кордону. Не насторожило людей навіть те, що у них попросили про передоплату за товар, якого вони не бачили на власні очі. Заплативши 270 тисяч за омріяний транспорт, більше ошукані ні грошей своїх не побачили, ні з дилером не змогли зв’язатися.

Трохи “дешевше” обійшлася аналогічна “покупка” мешканцю Хмельницького. Чоловік також намагався придбати авто з-за кордону, скориставшись послугою “посередника”. Проте перерахував попередньо лише завдаток, втративши при цьому 60 тисяч гривень.

За обома фактами шахрайства відкриті кримінальні справи.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook