Новини
Інфраструктура

На обході Ярмолинців шляховики ремонтують бар’єрне огородження

Металеву огорожу на трасі Н-03 Житомир – Чернівці, пошкоджену внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, взялися ремонтувати шляховики Хмельниччини. Роблять це, аби убезпечити учасників дорожнього руху.

Ремонтні роботи на обході смт Ярмолинці дорожники Хмельниччини виконують в рамках експлуатаційного утримання доріг державного значення.

Дорожні огородження бар’єрного та перильного типів дозволяють забезпечити безпеку дорожнього руху. Вони призначені для запобігання з’їздів транспортних засобів із земляного полотна дороги, проїзної частини мостів, шляхопроводів, естакад, зіткнень із зустрічними транспортними засобами, наїздів на масивні предмети та споруди, розташовані в смузі відведення дороги, нагадують в Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Водночас мешканців області просять дбайливо ставитися до елементів обстановки доріг та керувати транспортними засобами відповідально.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook