Новини
Суспільство

У “Хмельницькобленерго” для звернень споживачів створили альтернативу кол-центру

Після того, як на Хмельниччині почалися погодинні відключення електроенергії, а особливо після того, як до них почали додаватися додаткові, спеціальні, аварійні, кількість звернень на кол-центр товариства значно зросла. Через це споживачі, які не мають проблем з електрикою, а хочуть розв’язати інші питання, не можуть додзвонитися до диспетчерів.

Аби розвантажити кол-центр та дати можливість людям передати показники, замовити під’єднання до мережі, перерахувати та звірити покази тощо, у “Хмельницькобленерго” створили спеціальну форму зворотнього зв’язку, якою можна скористатися, якщо телефоном неможливо додзвонитися.

Особливо важливо це, додають в обленерго, коли є необхідність повідомити, до прикладу, про аварійну ситуацію.

Звернення з форми зворотного зв’язку автоматично потрапляють в систему взаємодії із споживачами, де вони далі розглядаються фахівцями Товариства. Відповіді на звернення Ви отримуватимете на поштову скриньку, зазначену у формі зворотного зв’язку, повідомили в «Хмельницькобленерго».

ВАЖЛИВО! Не забувайте вказувати номер свого особового рахунку та адресу для того, щоб вас могли ідентифікувати як споживача.

Нагадаємо, сьогодні на Хмельниччині діють погодинні графіки відключень електроенергії. Також можливі додаткові відключення, які можуть застосовувати у випадку дефіциту. Погодинні графіки, як і раніше, тривають чотири години, додаткові – дві години. Графіки складені так, що основні та додаткові відключення теоретично можуть продовжувати одна одну.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook