Новини
Інфраструктура

Бізнес у Хмельницькому «ділиться» світлом з містянами

Для підтримки українців в умовах енергетичної кризи мережа торгових центрів «Епіцентр» запустила проєкт «Ділимося світлом». Гіпермаркети компанії по всій Україні встановили станції для підзарядки гаджетів. Перші такі пункти почали роботу в Києві та Броварах. А з початку тижня запрацювали і в Хмельницькому.

Є декілька варіантів зарядки. Є зарядка від звичайної розетки, людина може зі своїм блочком прийти, є готових три рішення для основних кабелів, тобто можна заряджати телефони, повербанки, електронні сигарети. Є USB-виходи – людина може зі своїм кабелем підійти. І є ще додаткових два виходи для зарядки пристроїв, – пояснює продавець-консультант мережі Юрій Попик.

Станції назвали «Заряджайзер». Знайти її можна за допомогою спеціальної мапи, розміщеної на вході до гіпермаркету. Загалом кількість станцій у кожному магазині відрізняється – все залежить від площі та потужності генератора.

Мережа «Епіцентр» забезпечена автономними генераторами, які дозволяють підтримувати роботу торгових об’єктів без централізованого електропостачання.

Підзаряджати гаджети в «Епіцентрі» можна безкоштовно щодня з 8 ранку до 9 вечора, йдеться у сюжеті каналу Перший Подільський.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook