Новини
Погода

Погода на 6 грудня: на Хмельниччині прогнозують сніг і мороз

Ще день-два треба потерпіти мешканцям Хмельниччини та всім українцям, які більше люблять тепло, аніж холод. Адже в середу-четвер синоптики обіцяють, що на територію країни увійде атлантична тепла повітряна маса.

Прийде відлига, запанують “плюси”, температура повітря підвищиться до +4+10 градусів! Тепла погода супроводжуватиметься періодичними опадами. Ну, й веселим рвучким вітром,пообіцяла столична синоптикиня Наталка Діденко.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 6 грудня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі без опадів, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увечері йтиме сніг. Температура повітря вранці -4, вдень -3, ввечері -2.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увечері йтиме дощ зі снігом. Температура повітря вранці -3, вдень -1, ввечері -1.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Увечері йтиме дрібний сніг. Температура повітря вранці -4, вдень -2, увечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook