Новини
Події

Волонтерам та переселенцям у Хмельницькому вручили посвідчення

Посвідчення волонтерів сьогодні вручили хмельничанам та внутрішньо-переміщеним українцям. Вони готують борщі та інші смаколики для військових, надають перукарські послуги, допомагають коштами армії і, не покладаючи рук, наближають Перемогу. Відсьогодні ці люди офіційно стали членами БФ “Волонтери Поділля”.

Наприкінці квітня із Мелітополя Запорізької області приїхала у Хмельницький Тетяна Дудка. Саме тут жінка долучилася до волонтерської роботи. Нині звичайний одяг перетворює на патріотичний.

Наталя Пасічник працює в Департаменті інфраструктури. З початку повномасштабної війни організувала “кулінарний фронт”. За цей час разом з подругами жінка приготувала майже 900 кілограмів сухого борщу.

Сьогодні, 5 грудня, майже сотня небайдужих хмельничан та вимушених переселенців отримали посвідчення волонтерів. Вручали їх активісти благодійного фонду “Волонтери Поділля”.

Посвідчення узаконює приналежність до нашої волонтерської родини. Я думаю, що це надихне людей ще більше долучатися до нашої спільної роботи і до перемоги, – зазначив голова БФ “Волонтери Поділля” Юрій Смаль.

За час повномасштабної війни благодійний фонд передав понад 5 тисяч посилок, близько двох тисяч автівок, тисячу аптечок та 35 тисяч порцій сухого борщу.

Також сьогодні, у Міжнародний день волонтера, БФ “Волонтери Поділля” оголосив про початок нової акції “Нам не холодно”. В рамках акції збирають кошти на придбання зарядних станцій для українських військових. Реквізити для перерахунку коштів можна знайти у соцмережах на сторінках благодійного фонду.

Більше – у сюжеті МТРК Місто

Нагадаємо, в листопаді у Хмельницькому вперше провели волонтерський сніданок для всіх причетних до шляхетної справи волонтерства.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook