Новини
Погода

Погода на 8 грудня: на Хмельниччині обіцяного потепління доведеться зачекати

Вже від сьогодні-завтра синоптики обіцяли поступове потепління та перехід температури від морозу до “плюсів”. Проте природа поки що не поспішає відповідати очікуванням прогнозистів. Принаймні, на ніч все ще варто очікувати “мінусів”.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 8 грудня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та в першій половині дня туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Погода у Хмельницькому буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень +1, ввечері -3.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Без опадів. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень +1, ввечері -2.

Безхмарним небо буде лише вранці – день та вечір у Шепетівці очікуються похмурими. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень +1, увечері -4.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook